Raw chokladtryffeltårta
Botten:
120 g valnötter
80 g färska urkärnade dadlar
1 nypa salt
Fyllning:
ca 325 g mogna avokado (4-5 st)
80 g kokosolja
100 g raw agavenektar
70 g kakao
1 tsk vaniljpulver
1/2 tsk salt
Mixa nötterna i en matberedare, tillsätt dadlar och salt och mixa tills det blir en "deg". Tryck ut i form.
Kör avokado, kokosolja, agavesirap, kakao, vaniljpulver och salt till en jämn och fin smet.
Bred smeten över bottnen.
Ställ i kyl och servera med färska bär.
Källa: Baka glutenfritt av Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson
Kommentera gärna:
Fler godisrecept
Senaste kommentarer
-
Camilla Andersson » Choklad-dryck: ”Verkar gott! Ska testa! ”
-
Annika » Chokladgott: ”Den var verkligen god!!!! ”
-
Karin » Raw tranbärsbollar: ”Supergoda :-) ”
Länkar
Etikettmoln
utan vitt socker, glutenfri glutenfri, mjölkfri, utan vitt socker raw food, glutenfri, utan mjölk, utan vitt socker, glutenfritt vegansk, utan mjölk, utan vitt socker utan vitt socker, mjölkfri dadelsirap glutenfritt, mjölkfri, äggfri, raw, utan raffinera raw, glutenfritt, mjölkfri, utan vanligt socker glutenfri, mjölkfri, rismjöl raw food, glutenfri, utan mjölk, utan vitt socker raw food, mjölkfri, glutenfri, utan vitt socker mjölkfri glutenfri utan vitt socker raw, glutenfri, äggfri, mjölkfri, utan vitt socker agavesirap mjölkfri, glutenfri, utan vitt socker raw, utan mjölk, utan vete, utan raffinerat vitt s raw, utan vitt socker raw food, utan vitt socker, mjölkfri, glutenfri nötfri, utan vitt socker, glutenfri, utan mjölk, e raw, utan tillsatser, utan vitt socker