Bärpaj utan gluten, mjölk och vitt socker
4-6 port.
5-6 dl bär t ex blåbär, hallon och björnbär
1 mosad banan
1/2 msk potatismjöl
Pajtäcke:
2 dl boveteflingor
1 dl bovetemjöl
3/4 dl ekologisk kokosolja
1 krm salt
1 krm finstött kardemumma
1/2 dl ekologisk lönnsirap
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en pajform med lite kokosolja.
Blanda bären och den mosade bananen med potatismjöl och häll i formen.
Blanda sedan ingredienserna till pajtäcket och strö över bären.
Grädda i 20 min.
Kommentera gärna:
Fler godisrecept
Senaste kommentarer
-
Camilla Andersson » Choklad-dryck: ”Verkar gott! Ska testa! ”
-
Annika » Chokladgott: ”Den var verkligen god!!!! ”
-
Karin » Raw tranbärsbollar: ”Supergoda :-) ”
Bloggarkiv
Länkar
Etikettmoln
utan vitt socker, glutenfri glutenfri, mjölkfri, utan vitt socker raw food, glutenfri, utan mjölk, utan vitt socker, glutenfritt vegansk, utan mjölk, utan vitt socker utan vitt socker, mjölkfri dadelsirap glutenfritt, mjölkfri, äggfri, raw, utan raffinera raw, glutenfritt, mjölkfri, utan vanligt socker glutenfri, mjölkfri, rismjöl raw food, glutenfri, utan mjölk, utan vitt socker raw food, mjölkfri, glutenfri, utan vitt socker mjölkfri glutenfri utan vitt socker raw, glutenfri, äggfri, mjölkfri, utan vitt socker agavesirap mjölkfri, glutenfri, utan vitt socker raw, utan mjölk, utan vete, utan raffinerat vitt s raw, utan vitt socker raw food, utan vitt socker, mjölkfri, glutenfri nötfri, utan vitt socker, glutenfri, utan mjölk, e raw, utan tillsatser, utan vitt socker