Raw påsktårta
Botten:
2,5 dl valnötter
4 urkärnade dadlar
3 msk kakaopulver
2 msk kokosolja
1/4 tsk havssalt
Fyllnad 1:
1,25 dl osötad mandelmjölk
1,25 dl smält kokosolja
0,75 dl lönnsirap
1/2 tsk vaniljpulver
1,5 dl cashewnötter (blötlagda i minst 20 min)
Fyllnad 2:
1 påse naturella pistagenötter
1 kaka ekolokisk mörk choklad
valfria färska bär (här har jag physalis)
Mixa valnötterna, tillsätt resten och mixa till en massa som trycks ut i en form.
Mixa ingredienserna till fyllnad 1 och häll över kakan.
Tryck ned hackade bitar av mörk choklad, pistagenötter och bär.
Frys i minst 3 timmar. Kan sedan förvaras i kyl.
Kommentera gärna:
Fler godisrecept
Senaste kommentarer
-
Camilla Andersson » Choklad-dryck: ”Verkar gott! Ska testa! ”
-
Annika » Chokladgott: ”Den var verkligen god!!!! ”
-
Karin » Raw tranbärsbollar: ”Supergoda :-) ”
Bloggarkiv
Länkar
Etikettmoln
utan vitt socker, glutenfri glutenfri, mjölkfri, utan vitt socker raw food, glutenfri, utan mjölk, utan vitt socker, glutenfritt vegansk, utan mjölk, utan vitt socker utan vitt socker, mjölkfri dadelsirap glutenfritt, mjölkfri, äggfri, raw, utan raffinera raw, glutenfritt, mjölkfri, utan vanligt socker glutenfri, mjölkfri, rismjöl raw food, glutenfri, utan mjölk, utan vitt socker raw food, mjölkfri, glutenfri, utan vitt socker mjölkfri glutenfri utan vitt socker raw, glutenfri, äggfri, mjölkfri, utan vitt socker agavesirap mjölkfri, glutenfri, utan vitt socker raw, utan mjölk, utan vete, utan raffinerat vitt s raw, utan vitt socker raw food, utan vitt socker, mjölkfri, glutenfri nötfri, utan vitt socker, glutenfri, utan mjölk, e raw, utan tillsatser, utan vitt socker