Raw mango och kokosbollar
250 g kokosflingor
250 g torkad mango
40 g agavesirap
8 msk kokosolja
2 tsk riven citronskal
Blötlägg mangon i ca 30 minuter. Häll av vattnet.
Lägg 225 g kokosflingor i matberedare med mango, agavesirap, kokosolja och citronskal.
Mixa till en slät massa.
Forma till bollar och rulla i återstående kokosflingor.
Frys i 20 min, förvara sedan i kyl.
Källa: Härligt Hälsosam av Natasha Corrett, Vicki Edgson
Kommentera gärna:
Fler godisrecept
Senaste kommentarer
-
Camilla Andersson » Choklad-dryck: ”Verkar gott! Ska testa! ”
-
Annika » Chokladgott: ”Den var verkligen god!!!! ”
-
Karin » Raw tranbärsbollar: ”Supergoda :-) ”
Bloggarkiv
Länkar
Etikettmoln
raw food, utan vitt socker, mjölkfri, glutenfri glutenfri, mjölkfri, utan vitt socker utan vitt socker, mjölkfri raw, glutenfritt, mjölkfri, utan vanligt socker nötfri, utan vitt socker, glutenfri, utan mjölk, e glutenfri, mjölkfri, raw, utan tillsatser, utan vitt socker raw food, glutenfri, utan mjölk, utan vitt socker, glutenfritt vegansk, utan mjölk, utan vitt socker raw, utan mjölk, utan vete, utan raffinerat vitt s raw food, glutenfri, utan mjölk, utan vitt socker rismjöl dadelsirap mjölkfri, glutenfri, utan vitt socker raw, glutenfri, äggfri, mjölkfri, utan vitt socker utan vitt socker, glutenfri glutenfritt, mjölkfri, äggfri, raw, utan raffinera raw food, mjölkfri, glutenfri, utan vitt socker raw, utan vitt socker agavesirap mjölkfri glutenfri utan vitt socker