Stekt brysselkål med fetaost
500 g brysselkål
150 g svartkål och grönkål
1 vitlöksklyfta
150 g fetaost
1 1/2 dl granatäppelkärnor
Salt och svartpeppar
Ekologisk kokosolja till stekning
Om du använder fryst brysselkål så tina den först.
Annars ansa och dela på längden.
Stek i kokosoljan tills den mjuknat lite.
Tillsätt hackad svartkål, grönkål, vitlöksklyfta och stek en liten stund till.
Salta och peppra.
Hacka fetaosten i små bitar och häll över tillsammans med granatäppelkärnor.
Källa: Coop
Kommentera gärna:
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
-
Camilla Andersson » Choklad-dryck: ”Verkar gott! Ska testa! ”
-
Annika » Chokladgott: ”Den var verkligen god!!!! ”
-
Karin » Raw tranbärsbollar: ”Supergoda :-) ”