Biopat & kinesoligi Laholm

Vill du ha en vardag med mer energi och glädje?


Går du runt med diffus värk, krånglig mage, huvudvärk? Allergi, hälsporre, klimakteriebesvär?
Vill du må på ett annat sätt?


Genom att hitta de underliggande orsakerna till sjukdom och ohälsa ges din kropp en chans att självläka med hjälp av rätt kost, örter, vitaminer, mineraler, öronakupunktur, zonterapi/reflexologi m.m!
Kroppen har en stor självläkande förmåga om den bara ges rätt förutsättningar. 

Biopati har även stora förebyggande möjligheter. Genom att upptäcka störningar i ett tidigt skede och korrigera dem kan den egentliga sjukdomen förhindras. Många gör en analys 1-2 gånger/år för att checka av sin hälsostatus.

Tänk på att du kan använda ditt friskvårdsbidrag!


NYHET: Vill du inte göra en hel hälsoanalys utan endast vill ta reda på om du har någon födoämnesöverkänslighet eller vitamin/mineralobalans? Det är möjligt nu!
Endast 325 kr och tar ca 30 min. Görs med hjälp av biopatisk kinesiologi.
 

Boka tid redan idag!

Ring 0706-182161 eller gå via knappen: Bokadirekt.se så kan du själv välja din tid.

För din och min trygghet:
Om du går till vänster direkt efter entrén, förbi frisören, så hittar du mitt eget "väntrum". Där får du sitta ensam. Jag har gott om tid mellan varje klient så du ska slippa möta någon. Jag använder visir och kan även använda munskydd om du önskar.  Spritar alla handtag och ytor mellan varje klient. Givetvis stannar både jag och du hemma om vi känner oss sjuka.


 

”Jag sökte hjälp hos Åsa främst av nyfikenhet, för att jag alltid velat prova zonterapi, men även för att jag kände mig ur balans. Pms, huvudvärk, något krånglig mage och en del stress. I samband med Åsas behandlingar med zonterapi har min kropp känts väldigt trött precis efteråt och en del humörsvängningar har min familj fått utstå. Däremot upplever jag numera ett jämnare humör, huvudvärk mer sällan, en mage som sköter sig fint och mer energi med ett lugnare inre. Jag har alltid haft ömma fötter och upplevt obehag vid beröring på fötterna. Efter Åsas behandlingar är denna obehagskänsla borta, jag blir gärna masserad och rörd på mina fötter.
Jag rekommenderar verkligen Åsa då hon på ett professionellt och varmt vis tar sig an sin kund på ett inkännande och intresserat sätt!"


Lena, kvinna, 34 år”

Se vad andra klienter har att berätta under fliken klientberättelser


 

Biopatin utvecklades 1979 av Kurt Winberg Nielsen. En biopat har en bred yrkesutbildning bl a basmedicin, biopatisk kinesiologi, näring, örter, homeopati, immunterapi, öronakupunktur och zonterapi.

Läs mer >

 

Jag fick till slut en diagnos för min krånglande mage: colon irritable, men sen tog hjälpen slut: "Du får själv komma på vad du kan och inte kan äta". Jo det är ju lätt...

Läs mer >

Tel: 0706 - 18 21 61
 

Mejla Åsa

GDPR
Naturkliniken värnar om sina kunders integritet och följer därför den policy som krävs av EU's dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation) som du delges och samtycker till vid ditt besök. 

Välkommen!